Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
Epoca digitală oferă numeroase opţiuni pentru realizarea şi monitorizarea datelor, iar pentru a satisface necesarul de calitate şi pentru a optimiza viteza de lucru, producătorii au dezvoltat imprimante multifuncționale tot mai performante, care să facă faţă cu succes celor mai mari exigențe. Dacă înainte accentul se punea exclusiv pe calitatea imaginilor imprimate, în prezent utilizatorii caută soluţii pentru a beneficia de printuri cu caracteristici superioare, fapt pentru care dispozitivele moderne sunt mai mici, mai economice, mai uşor de utilizat.

Un echipament care îndeplineşte cu succes caracteristicile menţionate anterior este imprimanta multifuncțională Xerox DocuCentre SC2020, care vine cu numeroase funcţii şi poate fi utilizată confortabil, îmbunătăţind randamentul şi timpul de lucru.În ultimii 15 ani, tipărirea 3D a parcurs un drum lung de la activitatea curioasă de a crea suveniruri mici,  la o tehnologie integrată care este gata să revoluționeze mega-industriile. Ce se va întâmpla în viitor și ce ne așteaptă în următorii 10 ani? Imprimantele care imprimă în 3D se află la un pas de fantezie. Descarcă doar o schemă de fișier de pe web, reîncarc-o într-o imprimantă 3D și tipărește o ceașcă, un craniu, o chitară, orice.

Orice obiect, în viitor poate fi pur și simplu imprimat. În prezent, imprimantele 3D se dezvoltă activ, ceea ce determină o agitație considerabilă în lume: cine va monitoriza pirații care vor imprima arme la imprimanta 3D? Cine va emite o licență pentru tipărirea medicamentelor? Acestea sunt aspecte care trebuie acoperite în modul cel mai detaliat și obiectiv.Te-ai plictisit de vizionarea videoclipurilor sau derularea în mod constant înainte și înapoi a barei de căutare? Iată câteva resurse care te vor ajuta să petreci timpul pe Internet în mod productiv.

Digital Photography School. Acest site este un depozit real de articole si life-hack-uri despre fotografie. Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile fotografice sau dacă vrei sa afli cum poti scoate la imprimantă o fotografie digitală, chiar dacă ești nou în această afacere, te poți documenta și învăța lucruri foarte interesante și noi. De asemenea, la Școala de Fotografie digitală, te poți alătura forumului actual al fotografilor.

Duolingo este o resursă excelentă care te va ajuta cum să înveți limbile străine…A avea o imprimantă la domiciliu este practic și convenabil. Aceasta va imprima cu promptitudine datele necesare de pe Internet, proiecte de școală, rapoarte, articole și multe altele. Însă pentru a achiziționa un astfel de echipament cu succes, trebuie să îl abordezi cu înțelepciune.

Ratingul celor mai bune echipamente de birou, este deschis de cea mai ieftină imprimantă laser și cel mai popular reprezentant al clasei, care a primit multe feedback-uri pozitive, atât de la cumpărători, cât și de la specialiști. Bineînțeles, modelul bugetar este oarecum inferior celui cu recenzii mai scumpe, dar avantajele acestuia față de imprimantele cu jet de cerneală la un preț similar, sunt evidente.Principala problemă a fotografiilor digitale este că sunt extrem de dificil de introdus în album, pentru ca mai târziu, în serile lungi de iarnă, să îți amintești de clipele frumoase. Cu toate acestea, imprimantele îți pot oferi acum aproape orice, iar unele dintre modele, oferă posibilitatea imprimării fotografiilor. Și dacă dorești cu adevărat să transferi imaginile digitale pe un format de hârtie, nu ai nevoie decât de un program pentru imprimarea fotografiilor.

HP Photo Creation este inclus în pachetul software standard, care vine cu imprimante de la acest producător și oferă funcționalitatea minimă necesară. În special, îți permite să creezi diverse fotografii, colaje, calendare, cărți poștale și alte produse de imprimare similare. Procesul de creare a unei fotografii drăguțe este ușor și poți transforma imaginile preferate în produse poligrafice cu doar câteva clicuri.Dacă acum câțiva ani imprimantele se găseau doar la instituțiile publice, acum o bună parte dintre noi, la fel, avem pe acasă aceste dispozitive utile.

Este foarte comod să ai o imprimantă din mai multe motive. Atunci când ai de citit un volum mare de informații de pe ecranul calculatorului și simți nevoia să îți faci anumite notițe sau să accentuezi unele cuvine, fraze, nu ai decât să apeși pe butonul respcetiv și să îți imprimi documentul.

Un alt caz în care imprimanta îți este de mare ajutor este atunci când trebuie să depui undeva vreun dosar. Chiar dacă ne aflăm în era digitalizării, în multe cazuri, pe lângă expedierea documentelor în format electronic este necesară și prezentarea pe support de hârtie a documentelor sau copiilor. Așa că, având acasă un copiator nu va trebui să alergi undeva și să stai în rând cu documentele sau cu stikul.De regulă, companiile producătoare de imprimante și cartușe cu cerneală promovează utilizarea cernelii originale în toate situațiile, oferind, în comercializarea lor, garanții de funcționare și exploatare.

Totuși, în viața de zi cu zi, mai puțini consumatori utilizează doar cartușe originale pe tot parcursul activității, acest fapt presupunând și „deranjarea” unui buget îndrăzneț, deoarece prețul componentelor originale este destul de mare comparativ cu cele compatibile, reîncărcabile. Totuși, în viața de zi cu zi, mai puțini consumatori utilizează doar cartușe originale pe tot parcursul activității, acest fapt presupunând și „deranjarea” unui buget îndrăzneț, deoarece prețul componentelor originale este destul de mare comparativ cu cele compatibile, reîncărcabile.Evoluția rapidă a domeniului tehnicii de calcul, adică a calculatoarelor, dezvoltarea internetului și serviciilor aferente nu au lăsat în urmă nici lumea aparatelor de imprimare. Sutele de modele de imprimante disponibile la ora actuală se întrec în puncte forte și în recorduri de performanță. Cele mai populare imprimante sunt la moment imprimantele cu cerneală (inkjet) și cele care folosesc tehnologia laser de imprimare. În cazul multifuncționalelor este același lucru, doar că acestea din urmă sunt dotate cu „aptitudini” adiționale: copiere, scaner ș.a.

Mai puțin utilizate în condițiile casnice, aceste tip de imprimantă foloseşte la tipărire o tehnologie bazată pe impact. Cu alte cuvinte, un element de forma unui ac cu vârful rotunjit  este acţionat magnetic și loveşte o bandă textilă impregnată cu cerneală, care ajunge astfel în contact cu hârtia şi depune pe ea un punct de cerneală.Utilizarea rațională și responsabilă a consumabilelor de birou este o obligație pe care fiecare consumator ar trebui să și-o asume. Cu atât mai mult această responsabilitate revine persoanelor care utilizează foarte frecvent imprimanta, fie că e vorba de locul de muncă sau în condițiile casnice.

Cerneala nu este o componentă tocmai ieftină, dacă se face o analiză în cifre a cheltuielilor care îi revin acestui material. De exemplu, pentru a calcula eficiența pe termen lung a unei imprimante (de dorit să se facă acest lucru până la procurare), trebuie să se aibă în vedere că multe imprimante au un preț scăzut la vânzare, dar atunci când socotim consumul de cerneală, s-ar putea plăti mai mult pe termen lung. Deci trebuie să știm care va fi frecvența și condițiile de utilizare ale imprimantei înainte de a o achiziționa.Imprimantele au devenit o tehnologie indispensabilă la orice birou, iar uneori chiar și acasă. Prețurile imprimantelor variază, cu toate acestea, majoritatea vin la un preț relativ accesibil.

Spre deosebire de prețul imprimantelor, înlocuirea cartușelor sau tonerelor poate costa până la aproape jumătate de imprimantă. Cam scump nu?

O altă provocare ține de modelul cartușului ales. Fiecare imprimantă are o structură diferită, respectiv fiecare cartuș sau toner poate fi montat într-un singur model sau într-un număr limitat de modele. Spre exemplu, un toner samsung scx 4500 va putea fi montat doar în imprimante din aceeași serie.Era digitală încă nu înseamnă renunțarea totală la aparatele de imprimare și la accesoriile acestora. Nici pe departe. Da, tendința este clară: digitalizarea serviciilor, documentelor, semnăturilor etc, dar părrea noastră este că întotdeauna va fi nevoie, mai mult sau mai puțin, de cerneală și hârtie pentru a realiza careva documente, activități etc.

Piața de imprimante este desigur influențată de această tendință, însă chiar dacă nu mai este tot atât de bogată ca odinioară, dat fiind faptul că mulți producători s-au orientat spre modele multifuncționale, ofertele de imprimante cu jet sau laser oferă încă destule modele accesibile pentru un utilizator obișnuit, sau pentru necesități corporative.A apus vremea când, dacă aveai nevoie să imprimi său să foto-copiezi ceva anume, trebuia să te deplasezi până la un centru de foto-copiere. Vremurile s-au schimbat, iar astăzi oricine își poate achiziționa o imprimantă multifuncțională în propria casă. Imprimantele multifuncționale sunt foarte variate, atât din punct de vedere al prețului, cât și în ceea ce privește complexitatea utilizării lor. Cu alte cuvinte, există câte o imprimantă multifuncțională pentru orice nevoi și buzunare.

Multifuncționalele îmbină două utilități într-un singur dispozitiv: imprimă și copiază documente. Ceea ce este foarte util pentru mulți utilizatori casnici.Trăim într-o lume foarte dinamică, unde, spre bucuria noastră, progresul tehnologic ne aduce constant noi invenții pentru a ne ușura viața de zi cu zi. Din această categorie a invențiilor binevenit în casele noastre se numără și imprimantele.

Astăzi, oricine dorește poate avea o imprimantă în propria locuință, pentru a imprima documentele de care are nevoie.

Dacă te gândești să îți achiziționezi o imprimantă pentru uz casnic, dar nu știi ce tip să alegi – inkjet sau laser – îți prezentăm câteva din principalele caracteristici ale acestor tipuri de imprimante.E bine să știi cum să-ți organizezi eficient timpul și chiar să-ți faci o practică din asta. Bine, mulți dintre noi își fac pentru asta, zilnic sau săptămânal măcar, liste de sarcini pe care le afișează în locurile cele mai vizibile în cameră sau în birou, ca să și le amintească mereu.

E, dacă ești adeptul scrisului de mână sau ai prins careva promoții la tonere și te-ai asigurat cu hârtie pentru tot anul, dă-i înainte! Noi însă, pentru că ne plac tehnologiile, vrem să-ți facem cunoștință cu o serie de aplicații, care la fel ca și foițele tale, te vor ajuta să fii mai organizat, dar spre deosebire de ele, îți vor economisi cu 100% cartușele HP pe care ai cheltuit recent niște bani:Imprimantele au fost cu siguranță una dintre cele mai utile descoperiri ale lumii moderne.

Dacă tiparul a fost, la rândul lui, o adevărată revoluție, imprimantele au ridicat ștafeta și mai mult. Imprimantele vin cu marele avantaj al disponibilității pentru larg consum. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi putem avea în locuința proprie o imprimantă, dacă dorim și avem nevoie.

Asemeni aparatelor de fotografiat, imprimantele au evoluat de la banalul alb-negru, la color, apoi la 3D. Am putea spune că imprimantele au avut cea mai spectaculoasă evoluție. Puțini dintre noi ne gândeam că vom apuca vremea când imprimantele vor „tipări” obiecte 3D.