Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
Tehnica secolului XXI ne-a pus lumea la picioare şi ne-a deschis o eră nouă, cea a tehnologiilor informaţionale de ultimă generaţie. Aceasta treptat a început să se dezvolte cu un avânt extraordinar. Avem totul la îndemână pentru a ni se asigura confortul maxim. Tehnica a devenit o parte din noi. Am devenit dependenţi de obiectele pe care le utilizăm zilnic şi nici nu ne-am imagina o zi în care am fi lipsiţi de tot ce ne oferă plăcere şi comoditate.

Confortul în zilele de muncă şi în activităţile pe care le avem este strâns legat de telefon, calculator şi imprimantă. Datorită telefonului şi calculatorului putem monitoriza şi cunoaşte toată lumea într-o fracţie de secundă datorită ştirilor online şi postărilor distribuite. Cât despre imprimantă putem enunţa doar plusuri. Aceasta a fost creată chiar cu apariţia primelor calculatoare.Cea mai stresantă, dar și cea mai importantă perioadă din viața studenților este cu siguranță sesiunea. Un adevărat maraton de ore nedormite, cafele băute și mii de pagini răsfoite, sesiunea nu trebuie sa fie întotdeauna un chin.

Aplicând câteva metode eficiente de optimizare a timpului, poți să înveți mai rapid și să fii mult mai productiv în procesul de repetare a materialului de curs.

Deci de câte ori trebuie sa înveți ceva nou, fă asocieri logice cu ceea ce știi deja. Pe baza cunoștințelor vechi pe care le ai, clădește informația nouă, caută să construiești o țesătură care să aibă neapărat logica pentru tine ca să o poți reține mai ușor.Era digitală a adus o adevărată revoluție în viețile tuturor. A schimbat atât felul în care avem acces la informații, dar și felul în care cumpărăm, comunicăm iar unii specialiști ar spune că ne influențează chiar și comportamentul.

Însă Internetul nu a schimbat doar viețile oamenilor de rând, cât și mediul de afaceri. Dorința consumatorilor de a avea acces cât mai rapid și ușor la informații, a obligat foarte multe afaceri să țină pasul cu era digitală.Secolul XXI este caracterizat de un avânt colosal al tehnologiei din orice domeniu. Am putea spune că trăim în siguranţă şi confort, iar lumea tehnologiei ni s-a dat pe plac, devenind o parte din viaţa noastră zilnică. Dacă ne-am pune în situaţia să existăm fără vreun domeniu oarecare, cu siguranţă, confortul nostru va avea de suferit enorm. Fiecare domeniu este deosebit de important, iar fără imprimante şi minunile cu ajutorul acestora, industria tipografică ar avea cel mai mult de suferit.

Ultima generaţie de imprimante se poate bucura de faptul că deţine scanner, fax şi ,totodată, pot lucra şi separat de un calculator. Acestea funcţionează prin conectarea USB la un calculator, prin Wi-FI sau prin reţea. Nu uităm şi de imprimantele care deţin un software propriu, având proprietatea unică de a imprima imagini direct de pe stick.Multe guverne din întreaga lume se îngrijorează de faptul că în ultimii ani NSA ascultă aproape toate apelurile telefonice ale oficialilor și a persoanelor de rând, ca parte a războiul împotriva terorismului. Ceea ce se cam uită astăzi este că serviciile secrete americane au furat secretele tuturor și zeci de ani în urmă. Un exemplu remarcabil în aceste sens este povestea modului în care prin serviciile secrete americane s-a câștigat Războiul Rece cu ajutorul ingeniozității, unei camere de fotografiat și unei mașini de xerocopiat.

Mașinile de fotocopiat Xerox 914 – cel mai de succes spion al timpurilor
Una dintre operațiunile de spionaj cele mai de succes din toată istoria spionării a început în 1961, atunci când CIA a analizat rezultatele de supraveghere de rutină a ambasadei sovietice din Washington.Alegerea unei imprimante este, deseori, un exercițiu complicat, iar frica de a procura modelul ce nu corespunde adevăratelor necesități însoțește adesea cumpărătorul. Ca să evite situațiile neplăcute, el trebuie să știe care factori trebuie luați în calcul în momentul procurării unei imprimante. Pe piață există o gamă largă de modele, dar toate se bazează pe două tehnologii esențiale: laser și inkjet (cu jet de cerneală).

Imprimanta cu jet de cerneală tipărește datorită unei tehnologii extrem de fine, proces realizat prin pulverizarea unor picături minuscule de cerneală pe foaie. Pulberea de culoare fuzionează cu pagina grație unui proces electrostatic. În timp ce imprimantele laser necesită un sistem mai complex de funcționare și tipăresc prin baleierea fascicului luminos pe suprafața unui tambur fotoreceptor.Copiatoarele sunt necesare în procesele de rutină specifice practic oricărui business. De asemenea, există o mulţime de afaceri mici axate exclusiv pe serviciile de copiere. În asemenea cazuri, va fi nevoie de un copiator eficient, care va include funcţiile necesare pentru bunul mers al afacerii. Pe piaţă există multifuncţionale care includ funcţia copiatorului. Dar, dacă activitățile dvs. presupun adesea lucrul cu copiile şi imprimările documentelor şi diferitelor texte, e bine să optaţi pentru o maşină separată care are doar funcţii de copiere şi imprimare.

Imprimante matriciale – există diferite modele, în dependenţă de dimensiunea colii de hârtie A4 sau A3. Se mai numesc imprimante cu ace, mai des utilizate sunt cele cu 9 sau cu 24 de ace. Viteza de imprimare, exprimată în caractere pe secundă (cps), diferă de la 50 până la 500 cps.Toată lumea face cumpărături, însă nu toţi sunt mulţumiţi cu achiziţiile făcute. Un motiv destul de întâlnit este că clienţii nu se informează destul despre produsul dorit, ci se bazează cunoştinţele proprii sau pe părerea consultantului-vânzător. Pentru cumpărătorii nedeterminaţi, Tonerworld oferă în primul rând informaţii despre stocurile de produse şi utilitatea lor şi mai apoi produse de cea mai bună calitate.

Imprimante matriciale – există diferite modele, în dependenţă de dimensiunea colii de hârtie A4 sau A3. Se mai numesc imprimante cu ace, mai des utilizate sunt cele cu 9 sau cu 24 de ace. Viteza de imprimare, exprimată în caractere pe secundă (cps), diferă de la 50 până la 500 cps. Dezavatajul acestui tip de utilaj este zgomotul ce creşte direct proporţional cu calitatea imprimării şi a numărului de ace.Astăzi, setul de echipamente de birou, scannerul a devenit foarte popular şi tot mai des utilizat. Acesta permite copierea documentelor, paginilor, fotografiilor etc. şi transpunerea lor în format digital. De obicei, producătorii acestor aparate sunt aceleași branduri bine cunoscute datorită imprimantelor și copiatoarelor (cum ar fi Xerox), de aceea puteți, adesea, întâlni opțiunea de scanare integrată în multifuncționale mai mari. Înainte de alegerea unui scanner, trebuie să luați în considerare scopul acestuia și tipul de activitate la care acesta va fi supus.

Primul lucru căruia trebuie să-i acordaţi atenţie este senzorul de scanare. Acesta constituie o matrice CCD sau CIS. Acestea sunt dispozitive fundamental diferite, iar de prezenţa unui sau altui tip de senzor va depinde preţul scannerului și calitatea imaginilor scanate.Lungește viața cartușului, sfaturi

Să imprimați paginile de nenumărate ori fără a cheltui sume enorme – aceasta este, probabil, visul tuturor celor ce se confruntă cu o cantitate mare de foi ce trebuie imprimate zilnic. Din păcate, acest scop nu este ușor realizabil. 

Cartușele utilizate ineficient tind să se uzeze într-un timp foarte scurt, ceea ce vă impune să procurați unul nou la intervale relativ scurte. Însă, sunt câteva reguli simple, dar eficace, care ar putea mări considerabil durata de viață a consumabilului imprimantei dvs.:Cu toții trăim într-un ritm foarte alert; de la stilul de viață, până la lucrurile pe care trebuie să le îndeplinim la locul de muncă. Persoanele care lucrează de la domiciliu, adesea sunt văzute drept persoane fără griji. Însă se poate dovedi mult mai dificil și plin de provocări lucrul de acasă în favoarea unui punct de lucru fix stabilit de companie.

Pentru a avea un mic birou în propria casă, ai nevoie de câte obiecte indispensabile pentru a-ți face activitatea mai ușoară și mai eficientă. Iată trei idei de cadouri pe care le poți oferi unei personae care lucrează de acasă.Adesea obiectivul aparatului de fotografiat vede mai multe decât ochiul omului. Se întâmplă ca după developarea sau imprimarea fotografiilor, să apară imagini care pot surpinde o lume întreagă.

Chiar dacă pe vremuri nu exista posibilitatea de imprimare color, fotografiile de atunci au făcut istorie. În acest articol am adunat cele mai misterioase imagini, a căror taină n-a fost dezlegată nici până astăzi.  Pentru dezvoltare personală și pentru potolirea curiozității, vă invităm să studiați cu atenție următoarele cadre:Mii de oameni din întreaga lume petrec cel puțin șase ore pe zi la birou. Pe lângă cafeaua de dimineață savurată alături de colegi și glumele subtile pe care doar voi le înțelegeți, munca la birou poate fi un adevărat catalizator al problemelor de sănătate.

Mai mult, odată cu dezvoltarea vertiginoasă a tehnicii, specialiștii s-au văzut nevoiți să bată alarma: alături de alimentaţia corectă şi practicarea sportului, activitatea de birou ar trebui inclusă într-un program zilnic de combatere a sedentarismului. Pe lângă statul prelungit pe scaun, munca de oficiu mai înseamnă și expunere liberă la efectele nocive ale tehnicii. Și pentru că un om informat este un om puternic, află cum să te protejezi de fața neagră a jobului tău.Progresul tehnologic nu înseamnă numai oportunități și lucruri care se fac din ce în ce mai ușor. De asemenea, atunci când achiziționezi un obiect, îți asumi să ai grijă de el, să-l duci la timp la reparații, să-i ștergi praful și să-l faci să fie funcțional cât mai mult timp. Uneori, problemele pot să apară din senin, tocmai când te aștepți mai puțin. În timp ce unele persoane se pricep la tehnică și știu cum să rezolve fiecare moft al unui aparat, altele intră în panică ori de câte ori un aparat nu funcționează.

Pentru a rezolva problema, cel mai bine ar fi să apelezi la un service care se ocupă cu reparația laptopurilor. Totuși, există câțiva pași care pot fi urmați chiar de tine. Pentru început, verifică starea echipamentului, asigură-te că acesta este pornit.Orice lucru din casă ne-ar putea părăsi la un moment dat, dacă nu respectăm anumite reguli de ”conduită”. Cel mai mare risc este atribuit defectării device-urilor noastre. Asta ne-ar afecta atât financiar, cât și moral. Pentru a evita situațiile neplăcute, trebuie să întreprindem anumite măsuri care vor prelungi ”termenul de valabilitate” al aparatelor electronice care ne simplifică munca și viața.

Șterge monitorul cu o cârpă moale umedă. Insistă și pe partea superioară pe care se adună praful, nu doar pe ecran. Curăță perifericele prin aspirare, cu jet de aer, cu cârpa sau cu pensula. Curăță toate cablurile cu o cârpă umedă. Praful din mufe poate fi înlăturat cu un jet de aer sau cu o pensulă.