Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
A apus vremea când, dacă aveai nevoie să imprimi său să foto-copiezi ceva anume, trebuia să te deplasezi până la un centru de foto-copiere. Vremurile s-au schimbat, iar astăzi oricine își poate achiziționa o imprimantă multifuncțională în propria casă. Imprimantele multifuncționale sunt foarte variate, atât din punct de vedere al prețului, cât și în ceea ce privește complexitatea utilizării lor. Cu alte cuvinte, există câte o imprimantă multifuncțională pentru orice nevoi și buzunare.

Multifuncționalele îmbină două utilități într-un singur dispozitiv: imprimă și copiază documente. Ceea ce este foarte util pentru mulți utilizatori casnici.Trăim într-o lume foarte dinamică, unde, spre bucuria noastră, progresul tehnologic ne aduce constant noi invenții pentru a ne ușura viața de zi cu zi. Din această categorie a invențiilor binevenit în casele noastre se numără și imprimantele.

Astăzi, oricine dorește poate avea o imprimantă în propria locuință, pentru a imprima documentele de care are nevoie.

Dacă te gândești să îți achiziționezi o imprimantă pentru uz casnic, dar nu știi ce tip să alegi – inkjet sau laser – îți prezentăm câteva din principalele caracteristici ale acestor tipuri de imprimante.E bine să știi cum să-ți organizezi eficient timpul și chiar să-ți faci o practică din asta. Bine, mulți dintre noi își fac pentru asta, zilnic sau săptămânal măcar, liste de sarcini pe care le afișează în locurile cele mai vizibile în cameră sau în birou, ca să și le amintească mereu.

E, dacă ești adeptul scrisului de mână sau ai prins careva promoții la tonere și te-ai asigurat cu hârtie pentru tot anul, dă-i înainte! Noi însă, pentru că ne plac tehnologiile, vrem să-ți facem cunoștință cu o serie de aplicații, care la fel ca și foițele tale, te vor ajuta să fii mai organizat, dar spre deosebire de ele, îți vor economisi cu 100% cartușele HP pe care ai cheltuit recent niște bani:Imprimantele au fost cu siguranță una dintre cele mai utile descoperiri ale lumii moderne.

Dacă tiparul a fost, la rândul lui, o adevărată revoluție, imprimantele au ridicat ștafeta și mai mult. Imprimantele vin cu marele avantaj al disponibilității pentru larg consum. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi putem avea în locuința proprie o imprimantă, dacă dorim și avem nevoie.

Asemeni aparatelor de fotografiat, imprimantele au evoluat de la banalul alb-negru, la color, apoi la 3D. Am putea spune că imprimantele au avut cea mai spectaculoasă evoluție. Puțini dintre noi ne gândeam că vom apuca vremea când imprimantele vor „tipări” obiecte 3D.

 Imprimantele sunt dispozitive foarte utile „la casa omului”; te scutesc de nenumărate drumuri la centre de copiere, sunt destul de accesibile ca preț și ușor de utilizat.

Fie că este vorba de documente, acte, fotografii sau desenele copiilor, o imprimantă aduce culoare în viața ta. Însă ce faci când se strică? Îți prezentăm astăzi câteva semne care indică faptul că imprimanta ta va avea nevoie de ajutor.

Probabil cel mai evident semnal de alarmă este când imprimanta nu mai pornește. Înainte de a te speria, verifică aceste lucruri:Imprimanta a devenit o componentă indispensabilă activităţii noastre zilnice, rolul ei e să faciliteze, în special, munca de birou. Acel loc unde se tipăresc, se fac copii sute sau chiar mii de exemplare, plus la asta economisim timp datorită vitezei sale de lucru. Pentru a garanta funcționalitate unei imprimante și a obține un rezultat dorit, trebuie să avem grijă ca aceasta să aibă la dispoziție de tot ce are nevoie, în special, de sursa ei principală – cartușele.

Imprimarea documentelor este mereu la ordinea zilei, iar pentru a avea un proces reușit avem nevoie ca să asigurăm imprimanta cu cartușe de toner pe măsură și nicidecum la întâmplare. Indiferent că e o imprimantă cu tuș sau una cu laser, ambele cer schimbarea cartușelor atunci când acestea se golesc. De fiecare dată apare întrebarea: cu ce înlocuim cartușul vechi, cu unul original sau unul compatibil?Ce poate fi mai emoționant decât să privești cu ochii tăi momentul prins de o cameră foto? Dar faptul că să începem ziua cu materializarea acestei clipe, aranjată splendid pe perete, în fața ochilor somnoroși, atunci când ne trezim dimineața?

Imaginile palpitante nu doar că ne bucură ochii, ci ne fac să uităm pe o clipă de problemele cotidiene. Imprimarea unor imagini vesele la postul de lucru cu cei mai apropiați colegi, de exemplu, e în stare să-ți schimbe mersul zilei, iar imaginea familiei, convertită din alb-negru în color, îți poate schimba dispoziția, cu siguranță.Comerțul electronic este relativ nou pe piața românească. Dacă în țări precum Statele Unite ale Americii, comerțul electronic este la el acasă, noi am făcut cunoștință cu el relativ recent iar unii dintre noi încă încercăm să înțelegem ce e cu el și cum funcționează.

Adorat de tineri, dar privit cu ochi suspicioși de cei mai în vârstă, comerțul electronic aduce nenumărate beneficii atât afacerilor cât și clienților, iată doar câteva dintre aceste avantaje:

Timp redus

Este ușor să găsești și să îți comanzi un bun online. Cu câteva click-uri plasezi rapid și ușor orice comandă și poți vedea în timp real în ce stadiu se află comanda ta.Odată cu dezvoltarea tehnologiei, necesitatea de a avea la îndemână o imprimantă este tot mai mare. Dacă ești student sau dacă ai copii care merg la școală, cu siguranță mai devreme sau mai târziu vei înțelege că ai nevoie de imprimantă în casă pentru a putea printa referate sau rețete culinare, fotografii sau alte prezentări. Mai ales că în ultima perioadă aceste aparate au progresat destul de mult și reușesc să ne impresioneze prin performanțele pe care le au. Totuși, șansa de a cădea în plasa comercianților crește odată cu diversitatea acestor aparate. Noi ți-am pregătit câteva sfaturi de care ar fi bine să ții cont înainte de a cumpăra o imprimantă.

Cei care utilizează des imprimantele la birou, știu deja că poate fi destul de costisitor să le utilizezi. Chiar dacă producătorii încearcă să te asigure că vei tipări sute de pagini cu un singur cartuș, să știi că…Trăim în era cu gamă variată de tehnologii, în care companiile electronice se întrec pe piața mondială la capitolul inovații. Fiecare are ca scop să ofere clienților produse care să fie eficiente, rapide și multifuncționale, mai pe scurt, clientul să rostească de fiecare dată ,,Wow“.

Suntem deja obișnuiți cu confortul și dorim ca pe toate să le avem la îndemână. Indiferent că ne aflăm la birou, într-o instituție publică sau acasă dorim ca permanent să avem acces la tehnologiile informaționale, fără de care nu ne-am putea imagina viața, cel puțin pentru o zi.

Există un șir de companii specializate în produse IT, cum ar fi: Canon, Panasonic, Philips, Samsung, Brother, Xerox, Epson, etc.Secolul XXI își uimește locatarii cu tehnologii din ce în ce mai noi, căpătând pe bună dreptate titlul de eră digitală. Ne bucurăm ca niște copii năstrușnici de efectele sale pozitive ale acestei perioade. Dar partea goală a paharului? Iată că există și un șiretlic – fiind în vâltoarea admirației, uităm de efectul contrar al tehnologiilor inovatoare.

Trebuie să adaptăm faimoasa sintagmă „Save Our Souls” la „Save Our Nature”, deoarece este binevenită echivalența dintre Souls și Nature. Fiind că preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător devine o problemă majoră, atât în prezent, cât și pentru viitor, trebuie să fim conștienți de importanța produselor eco sau celor ce pot fi supuse unei reciclări, recuperări și tratări eficiente. Materialele reciclabile provin din mediul industrial, birouri sau locuințe, constând din hârtie, plastic, sticlă, metal și materiale textile.Secolul XXI a devenit prizonierul inovației. Nu zic că s-a descoperit ceva extraterestru, dar descoperirile ce au avut loc și continuă să aibă vor aduce în viitorul apropiat ceva uimitor. În zilele de astăzi, când vorbim despre impactul tehnologiei asupra omenirii, în minte, ne vine doar ceea ce benefic, chiar dacă există și unele minusuri, acestea sunt acoperite și ascunse de importanța majoră a gadgeturilor, folosite de aproape majoritatea populației. Nu vorbim doar de continental nostru, ci de întreg globul pământesc și nu îmi vor ajunge cuvinte ca să descriu cât de importantă este tehnologia pentru umanitatea.

O folosim zi de zi, uneori nici nu ne dăm seama că suntem absorbiți de tehnologiile moderne. S-ar părea că ele dețin controlul asupra noastră și nu invers, mă refer în acest caz la internet.Noi oamenii orice nu am face, mai tot timpul suntem în căutarea locului nostru pe pământ. Odată cu aceasta, tindem spre perfecţiune, spre un apogeu care ar încununa toată existenţa noastră şi aşteptarea atât de lungă. Şi cum e foarte greu să îl atingi nu ne-am disperat. Am prins noi puteri şi am încercat să obţinem maxim confort din toate situaţiile în care am fost parte.

Oriunde nu ne-am afla şi oricât de bine nu ne-am simţi, ducem dorul de casă, de spaţiul unde găsim linişte. Ne regăsim pe noi şi pe cei dragi nouă. De confortul domestic suntem dependenţi fiecare. Şi din motiv că suntem pedepsiţi pe viaţă prin a munci  continuu, rar, dar sunt momente când ni se face dor şi de locul de muncă. De ce atunci să nu îl facem o a doua casă? Putem transforma serviciul în anturajul care ne-ar da plăcere, mai multă inspiraţie şi dorinţă de a reveni şi mâine! Aceasta o putem face cu încurajare în oficii, restaurante, magazine, spitaluri etc.Făcând o retrospectivă şi gândindu-ne la unele lucruri care deşi astăzi sunt un mod de viaţă absolut vital, ceva timp în urmă, cu siguranţă, unele ţineau de domeniul fantasticului. Dar iată viceversa, tehnologia reprezintă un motor continuu al schimbărilor, mereu activ care nu încetează să ne surprindă. Ne-a transformat fantasticul în realitate şi “ne-a aruncat” într-o eră nouă. Şi dacă e să vorbim de epoca contemporană, nu putem să nu facem referire la unul din fructele importante ale inovaţiei din ultimele perioade încă proaspete cu ecouri care încă se mai simt.

Futurismul cred ca ne-a intrat în sânge benevol. Am început să credem că tehnologia ne poate conduce spre un trai mai uşor, unde găsim confortul atât de necesar! Nu voi atrage atenţie la dorinţa şi necesitatea de a avea un computer, de a deţine un automobil personal. Nici la faptul că fiecare am dori o maşină de spălat vesela sau una de tuns iarbă. E clar lucru că şi fără prea multe explicaţii acestea sunt indispensabile. Voi face referire la maşinăriile de imprimare şi ceea ce au adus ele nou pentru omenire.Sezonul sărbătorilor de iarnă adesea înseamnă și sezonul cadourilor. Acestea sunt un element indispensabil în organizarea petrecerilor de Crăciun sau de Revelion. Tuturor ne place să primim cadouri, dar și să le oferim. Însă uneori poate fi foarte dificil să găsim un cadou potrivit pentru cineva drag.

Cu toții avem acel prieten care este mereu în pas cu ultimele tendințe ale tehnologiei și îi place să fie cu un pas înainte când vine vorba de dispozitivele „smart”.

Dacă întâmpini dificultăți pentru a oferi un cadou acestui tip de prieten, iată câteva sugestii de cadouri care cu siguranță nu îl vor dezamăgi.