Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
Secolul XXI își uimește locatarii cu tehnologii din ce în ce mai noi, căpătând pe bună dreptate titlul de eră digitală. Ne bucurăm ca niște copii năstrușnici de efectele sale pozitive ale acestei perioade. Dar partea goală a paharului? Iată că există și un șiretlic – fiind în vâltoarea admirației, uităm de efectul contrar al tehnologiilor inovatoare.

Trebuie să adaptăm faimoasa sintagmă „Save Our Souls” la „Save Our Nature”, deoarece este binevenită echivalența dintre Souls și Nature. Fiind că preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător devine o problemă majoră, atât în prezent, cât și pentru viitor, trebuie să fim conștienți de importanța produselor eco sau celor ce pot fi supuse unei reciclări, recuperări și tratări eficiente. Materialele reciclabile provin din mediul industrial, birouri sau locuințe, constând din hârtie, plastic, sticlă, metal și materiale textile.Secolul XXI a devenit prizonierul inovației. Nu zic că s-a descoperit ceva extraterestru, dar descoperirile ce au avut loc și continuă să aibă vor aduce în viitorul apropiat ceva uimitor. În zilele de astăzi, când vorbim despre impactul tehnologiei asupra omenirii, în minte, ne vine doar ceea ce benefic, chiar dacă există și unele minusuri, acestea sunt acoperite și ascunse de importanța majoră a gadgeturilor, folosite de aproape majoritatea populației. Nu vorbim doar de continental nostru, ci de întreg globul pământesc și nu îmi vor ajunge cuvinte ca să descriu cât de importantă este tehnologia pentru umanitatea.

O folosim zi de zi, uneori nici nu ne dăm seama că suntem absorbiți de tehnologiile moderne. S-ar părea că ele dețin controlul asupra noastră și nu invers, mă refer în acest caz la internet.Noi oamenii orice nu am face, mai tot timpul suntem în căutarea locului nostru pe pământ. Odată cu aceasta, tindem spre perfecţiune, spre un apogeu care ar încununa toată existenţa noastră şi aşteptarea atât de lungă. Şi cum e foarte greu să îl atingi nu ne-am disperat. Am prins noi puteri şi am încercat să obţinem maxim confort din toate situaţiile în care am fost parte.

Oriunde nu ne-am afla şi oricât de bine nu ne-am simţi, ducem dorul de casă, de spaţiul unde găsim linişte. Ne regăsim pe noi şi pe cei dragi nouă. De confortul domestic suntem dependenţi fiecare. Şi din motiv că suntem pedepsiţi pe viaţă prin a munci  continuu, rar, dar sunt momente când ni se face dor şi de locul de muncă. De ce atunci să nu îl facem o a doua casă? Putem transforma serviciul în anturajul care ne-ar da plăcere, mai multă inspiraţie şi dorinţă de a reveni şi mâine! Aceasta o putem face cu încurajare în oficii, restaurante, magazine, spitaluri etc.Făcând o retrospectivă şi gândindu-ne la unele lucruri care deşi astăzi sunt un mod de viaţă absolut vital, ceva timp în urmă, cu siguranţă, unele ţineau de domeniul fantasticului. Dar iată viceversa, tehnologia reprezintă un motor continuu al schimbărilor, mereu activ care nu încetează să ne surprindă. Ne-a transformat fantasticul în realitate şi “ne-a aruncat” într-o eră nouă. Şi dacă e să vorbim de epoca contemporană, nu putem să nu facem referire la unul din fructele importante ale inovaţiei din ultimele perioade încă proaspete cu ecouri care încă se mai simt.

Futurismul cred ca ne-a intrat în sânge benevol. Am început să credem că tehnologia ne poate conduce spre un trai mai uşor, unde găsim confortul atât de necesar! Nu voi atrage atenţie la dorinţa şi necesitatea de a avea un computer, de a deţine un automobil personal. Nici la faptul că fiecare am dori o maşină de spălat vesela sau una de tuns iarbă. E clar lucru că şi fără prea multe explicaţii acestea sunt indispensabile. Voi face referire la maşinăriile de imprimare şi ceea ce au adus ele nou pentru omenire.Sezonul sărbătorilor de iarnă adesea înseamnă și sezonul cadourilor. Acestea sunt un element indispensabil în organizarea petrecerilor de Crăciun sau de Revelion. Tuturor ne place să primim cadouri, dar și să le oferim. Însă uneori poate fi foarte dificil să găsim un cadou potrivit pentru cineva drag.

Cu toții avem acel prieten care este mereu în pas cu ultimele tendințe ale tehnologiei și îi place să fie cu un pas înainte când vine vorba de dispozitivele „smart”.

Dacă întâmpini dificultăți pentru a oferi un cadou acestui tip de prieten, iată câteva sugestii de cadouri care cu siguranță nu îl vor dezamăgi.Imprimanta se consideră printre lucrurile cele mai indispensabile atunci când vorbim de documente, fotografii etc., fiind de mare necesitate atât în birouri, cât și în casele fiecăruia.

Numeroasele companii ne pun la dispoziția noastră o sumedenie de aparate, diverse tipuri, diverse prețuri. Aceasta ne dă de multe ori bătăi de cap, când ajungem să procurăm un asemenea utilaj. Iată de ce ne-am gândit să facem o vizualizare de amploare asupra unor imprimante, mai bine zis o imprimantă laser color.

La achiziționarea vom lua în calcul caracteristicile, calitatea, dar și prețul, care se numără printre aspectele definitorii de care ține cont orice cumpărător.La ora actuală, pe piață, producătorii de imprimante vin cu o ofertă extrem de largă de modele de imprimante și multifuncționale. Imprimantele cu cartușe au un preț foarte scăzut. Cele mai ieftine și vândute imprimante sunt imprimantele cu cartușe de cerneală.

Cartușele de cerneală sunt compatibile doar la imprimantele clasice care funcționează pe bază de cerneală. Imprimantele pe bază de cerneală sunt utile pentru printarea documentelor, acasă sau la birou și sunt folosite pentru un număr redus de pagini.Dacă deții propria afacere, cu siguranță știi cât de multe decizii implică. Trebuie să te asiguri că te-ai gândit la tot și că angajaților tăi nu le lipsește nimic pentru a-și face treaba cât mai bine. Printre aparatura logistică de care are nevoie afacerea ta, se numără și scannerele.

Scannerul este un dispozitiv relativ compact, care copiază diferite documente aflate pe suport de hârtie, transformându-le astfel în format digital.

Înainte de a alege un tip de scanner (sau scannere) potrivite afacerii tale, asigură-te că deții aceste informații…Multifuncționalele laser color sunt aparaturi tot mai populare în rândul utilizatorilor. Chiar și în era digitală avem nevoie de a imprima documente, texte, acte sau fotografii pe care le imortalizăm în format digital. Multifuncționalele laser color sunt mult mai practice, fără a necesita separat o imprimantă și un scanner.

Chiar dacă costul unei multifuncționale laser color este mai mare decât o imprimantă clasică, cu siguranță, în timp vei vedea diferența, îți va aduce un profit mai mare și mai multe avantaje.

Producătorii mari de pe piață vin constant cu cele mai inovatoare și moderne aparaturi de ultimă generație. Multifuncționalele laser color sunt aparaturi versatile, mașini compacte care pot realiza mai multe sarcini diferite.Tehnica secolului XXI ne-a pus lumea la picioare şi ne-a deschis o eră nouă, cea a tehnologiilor informaţionale de ultimă generaţie. Aceasta treptat a început să se dezvolte cu un avânt extraordinar. Avem totul la îndemână pentru a ni se asigura confortul maxim. Tehnica a devenit o parte din noi. Am devenit dependenţi de obiectele pe care le utilizăm zilnic şi nici nu ne-am imagina o zi în care am fi lipsiţi de tot ce ne oferă plăcere şi comoditate.

Confortul în zilele de muncă şi în activităţile pe care le avem este strâns legat de telefon, calculator şi imprimantă. Datorită telefonului şi calculatorului putem monitoriza şi cunoaşte toată lumea într-o fracţie de secundă datorită ştirilor online şi postărilor distribuite. Cât despre imprimantă putem enunţa doar plusuri. Aceasta a fost creată chiar cu apariţia primelor calculatoare.Cea mai stresantă, dar și cea mai importantă perioadă din viața studenților este cu siguranță sesiunea. Un adevărat maraton de ore nedormite, cafele băute și mii de pagini răsfoite, sesiunea nu trebuie sa fie întotdeauna un chin.

Aplicând câteva metode eficiente de optimizare a timpului, poți să înveți mai rapid și să fii mult mai productiv în procesul de repetare a materialului de curs.

Deci de câte ori trebuie sa înveți ceva nou, fă asocieri logice cu ceea ce știi deja. Pe baza cunoștințelor vechi pe care le ai, clădește informația nouă, caută să construiești o țesătură care să aibă neapărat logica pentru tine ca să o poți reține mai ușor.Era digitală a adus o adevărată revoluție în viețile tuturor. A schimbat atât felul în care avem acces la informații, dar și felul în care cumpărăm, comunicăm iar unii specialiști ar spune că ne influențează chiar și comportamentul.

Însă Internetul nu a schimbat doar viețile oamenilor de rând, cât și mediul de afaceri. Dorința consumatorilor de a avea acces cât mai rapid și ușor la informații, a obligat foarte multe afaceri să țină pasul cu era digitală.Secolul XXI este caracterizat de un avânt colosal al tehnologiei din orice domeniu. Am putea spune că trăim în siguranţă şi confort, iar lumea tehnologiei ni s-a dat pe plac, devenind o parte din viaţa noastră zilnică. Dacă ne-am pune în situaţia să existăm fără vreun domeniu oarecare, cu siguranţă, confortul nostru va avea de suferit enorm. Fiecare domeniu este deosebit de important, iar fără imprimante şi minunile cu ajutorul acestora, industria tipografică ar avea cel mai mult de suferit.

Ultima generaţie de imprimante se poate bucura de faptul că deţine scanner, fax şi ,totodată, pot lucra şi separat de un calculator. Acestea funcţionează prin conectarea USB la un calculator, prin Wi-FI sau prin reţea. Nu uităm şi de imprimantele care deţin un software propriu, având proprietatea unică de a imprima imagini direct de pe stick.Multe guverne din întreaga lume se îngrijorează de faptul că în ultimii ani NSA ascultă aproape toate apelurile telefonice ale oficialilor și a persoanelor de rând, ca parte a războiul împotriva terorismului. Ceea ce se cam uită astăzi este că serviciile secrete americane au furat secretele tuturor și zeci de ani în urmă. Un exemplu remarcabil în aceste sens este povestea modului în care prin serviciile secrete americane s-a câștigat Războiul Rece cu ajutorul ingeniozității, unei camere de fotografiat și unei mașini de xerocopiat.

Mașinile de fotocopiat Xerox 914 – cel mai de succes spion al timpurilor
Una dintre operațiunile de spionaj cele mai de succes din toată istoria spionării a început în 1961, atunci când CIA a analizat rezultatele de supraveghere de rutină a ambasadei sovietice din Washington.Alegerea unei imprimante este, deseori, un exercițiu complicat, iar frica de a procura modelul ce nu corespunde adevăratelor necesități însoțește adesea cumpărătorul. Ca să evite situațiile neplăcute, el trebuie să știe care factori trebuie luați în calcul în momentul procurării unei imprimante. Pe piață există o gamă largă de modele, dar toate se bazează pe două tehnologii esențiale: laser și inkjet (cu jet de cerneală).

Imprimanta cu jet de cerneală tipărește datorită unei tehnologii extrem de fine, proces realizat prin pulverizarea unor picături minuscule de cerneală pe foaie. Pulberea de culoare fuzionează cu pagina grație unui proces electrostatic. În timp ce imprimantele laser necesită un sistem mai complex de funcționare și tipăresc prin baleierea fascicului luminos pe suprafața unui tambur fotoreceptor.