EUR RON
Bine ati venit la Tonerworld!
Romana
ResellPromotiiAjutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

  !!!!! Link-ul pentru platforma SOL !!!!!

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 

1. Comerţul electronic

    Toate materialele, produsele şi serviciile S.C. Office Market Center S.R.L. oferite pe paginile de internet ale www.tonerworld.ro sunt oferite pe baza Termeni şi Condiţii. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

     Site-ul www.tonerworld.ro pune la dispoziţia clienţilor săi produse de calitate dintr-o gamă foarte largă de consumabile şi accesorii de imprimantă. 

  

2. Drepturile de autor

     Conţinutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C. Office Market Center S.R.L. şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul S.C. Office Market Center S.R.L. a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

 

3. Confidentialitate

     Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Office Market Center S.R.L., are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: gestiunea economic-financiară şi administrativă, comerţ on-line, furnizare de bunuri şi servicii, activităţi de marketing. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare scopului menţionat mai sus. Refuzul dvs. determină neînscrierea dumneavoastră în rândul clienţilor noştri şi a destinatarilor produselor şi serviciilor noastre. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. Office Market Center S.R.L., cu sediul în str. S. Branului , nr. 10, Cluj-Napoca,România, pe email info@tonerworld.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

     Datele personale introduse de către utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. Office Market Center S.R.L. nu oferă, nu vinde şi nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane fără acordul dumneavoastră explicit. Facturile le vom trimite atât în format electronic, cât şi tipărite, împreună cu produsele.

 

4. Declinarea responsabilităţii

     Activitatea de comercializare şi distribuţie din oferta site-ului este condiţionată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. S.C. Office Market Center S.R.L. nu poate fi facută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

 

5. Garanţie

     "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. 

Clienţii www.tonerworld.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original nedeschis, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 

 

6. Comanda şi disponibilitatea

     Dupa ce ati plasat o comanda pe site-ul nostur, veti fi contactat in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fii onorata in termen de maxim 48 h.

     Onorarea tuturor comenzilor înregistrate pe www.tonerworld.ro va fi realizată în timpul cel mai scurt, precedată de email-ul de confirmare. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri în îndeplinirea obligaţiilor noastre care se datorează unor motive în afara controlului nostru. Dacă nu putem să vă îndeplinim cererea vă vom anunţa cât de curând posibil. 

     Toate comenzile se pot realiza în limita stocurilor disponibile.

 

7. Modalităţile de plată

     Pentru plăţile făcute de pe teritoriul României vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi: Transfer Bancar, Ramburs, PayPal, Card Bancar

     Pentru plăţile făcute din afara României vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi: Transfer Bancar, PayPal si Card Bancar

 

             Plata prin Transfer Bancar

În cazul în care nu dispuneţi de card de debit/credit sau cardul dumneavoastră nu este acceptat pentru plata online, aveţi posibilitatea să plătiţi produsele printr-un simplu transfer bancar. Comanda va fi procesată după primirea confirmărea plăţii şi vă notificăm prin e-mail (sau prin excepţie telefonic) privind livrarea comenzii.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii facturii proforme, în unul din conturile de mai jos:

Nume firmă: S.C. Office Market Center SRL.

Cont Lei:   RO59OTPV200000619361RO01   OTP Bank CLUJ NAPOCA ROMANIA

Cont Euro: RO16OTPV200000619361EU01   OTP Bank CLUJ NAPOCA ROMANIA

Cont Trezorerie: RO21TREZ2165069XXX027855

Cod unic înregistrare: CUI  RO30064715

Nr. Registrul Comerţului: J12/1008/10.04.2012

În cazul necompletării corecte şi complete a datelor menţionate în factură, sumele transferate către www.tonerworld.ro nu vor putea intra în contul www.tonerworld.ro fiind returnate plătitorului, astfel că nu se va putea confirma comanda.

Comenzile finalizate şi neachitate în termen de 5 zile for fi şterse automat  din sistemul de comenzi al www.tonerworld.ro             

 

           Plata prin Corespondenţă Ramburs 

După finalizarea comenzii pe site-ul www.tonerworld.ro, veţi fi contactat telefonic de către unul dintre operatorii noştrii care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare. Timp de livrare: maxim 48h de la confirmarea comenzii. Livrarea prin curier este disponibilă pe întreg teritoriul României. Plata se face la primirea coletului, la domiciliul clientului.

 

           Plata prin Paypal

Începând cu luna Noiembrie 2013 poţi plătii folosind cel mai mare procesator de plăţi din lume

 

           Plata prin Card Bancar

Tot începând cu luna Noiembrie, am implementat platforma de plăţi cu Cardul, pentru ca tu să te bucuri de tranzacţii mai rapide şi mai sigure folosind cardul tău Visa, Visa Electron, Mastercard sau Maestro

 

8. Livrarea produselor

     Capacitatea noastră de livrare poate fi restricţionată sau împiedicată de condiţii locale, neprevăzute şi independente de noi. Dacă nu primiţi comanda la termenul stabilit sau dacă apare vreo problemă privind livrarea, vă rugăm să ne contactaţi pe info@tonerworld.ro sau pe 0757 – 866379   0757-TONERW

 

9. Link-uri la alte pagini de internet şi servicii

     www.tonerworld.ro conţine link-uri la alte pagini de internet care nu sunt sub controlul sau administrarea S.C. Office Market Center SRL. Aceste link-uri vă sunt oferite doar pentru a vă ajuta şi S.C. Office Market Center SRL. nu este răspunzator de conţinutul lor.

 

10. Litigii

     Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi S.C. Office Market Center SRL. vor fi rezolvate pe cale amiabilă. In cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

 

11. Reclamaţii

      Pentru orice reclamaţii privitoare la produsele oferite de www.tonerworld.ro, vă rugăm să vă adresaţi către S.C. Office Market Center SRL. pe info@tonerworld.ro, sau la telefon 0757866379.

     Acest site este în proprietatea şi administrarea S.C. Office Market Center SRL., înregistrată în România,  cu sediul în str. Branului, nr. 10 ,Cluj-Napoca,România.

 

Pentru ca TonerWorld sa poata oferii cele mai bune preturi pentru clientii sai, marcile produselor pe care magazinul nostru le comercializeaza, pot sa difere la un moment dat, insa produsele beneficiaza de aceeasi garantie.  

★ Marturii Clienti
Viziteaza magazinul Tonerworld.ro pe ShopMania suntem prezenti pe Compari.ro Reincarcari cartuse
Compari.ro - ghid autentic de shopping