In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email
EUR RON
Bine ati venit la Tonerworld! +40757-866379
Romana
ResellPromotiiAjutor
Casa - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Căutarea produselor

             Cel mai simplu mod pentru a găsi produsul căutat este să foloseşti câmpul de căutare din partea dreaptă sus a paginii. Trebuie însă să ştiţi codul OEM (denumirea) produsului. ex. Q2612a,  CE320a, TK-540, LC900, 331-0717, S05016, T0381
             O altă modalitate de căutare a produsului dorit este cea in funcţie de imprimanta ta.  Această căutare se face în 3 paşi simplii, selectând MARCA imprimantei, SERIA şi MODELUL ei ex. 1. HP  2.PHOTOSMART  3.2575

 

!!! Comandand online, primiti puncte de fidelizare !!!

           

  • 10 puncte pentru deschidere de cont
  • 1 punct pentru fiecare 25 de lei cheltuit
  • 1 punct / like
  • 2 puncte / share

 * 1 punct = 1 leu 

 

              TOATE PREŢURILE INCLUD TVA !!!

Cum interpretez codul OEM 

            Codul OEM este o serie unică, formată din cifre şi litere, specifică fiecărui produs. Ex. Q2612A. Unele produse conţin, după codul OEM, una din literele C, M, Y sau combinaţia BK. Acestea reprezintă culoarea produsului. C-Cyan, M-Magenta, Y-Yellow, BK-Black.

 

 Coşul de cumpărături

            Aici se găsesc produsele pe care doriţi să le cumpăraţi. Puteţi să modificaţi cantitatea dorită, să eliminaţi unele produse sau să adăugaţi altele. Pentru a trimite comanda, apăsaţi Continuaţi spre finalizarea comenzii
În continuare puteţi să trimiteţi comanda direct, ca şi vizitator neînregistrat, sau puteţi să creaţi un cont, care va uşura întreaga procedură prin completarea automată a datelor de livrare şi de facturare.


Modalitatea de plată

           Puteţi alege să plătiţi la livrare prin Ramburs, prin Ordin de Plată, Paypal sau direct cu Cardul Bancar Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Dacă aţi ales să plătiţi prin Ordin de Plată, contul nostru este

RO59OTPV200000619361RO01

OTP Bank

Beneficiar: SC Office Market Center S.R.L.

CUI  RO30064715

 

Detaliile de livrare

           După ce aţi trimis comanda dumneavoastră, veţi primi un email de confirmare. Livrarea se face in maxim 24h pentru cele mai multe dintre produsele noastre. Costul de livrare prin curier rapid, direct la uşa casei dumneavoastră este Gratuit pentru comenzi mai mari de 499 RON, şi de 20 RON pentru toate celelalte.


Returnarea produselor

          Condiţiile de returnare a produselor sunt aplicate conform legii în vigoare:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv anume, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, fără urme de utilizare, în ambalajul original, sigilat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi cu toate documentele care l-au însoţit.

(Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000)

 

              TOATE PREŢURILE INCLUD TVA !!!

 

★ Recenzii Clienti ★
Viziteaza magazinul Tonerworld.ro pe ShopMania suntem prezenti pe Compari.roReincarcari cartuse
Compari.ro - ghid autentic de shopping