Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
În iulie 2018, o familie din Franța au devenit primele persoane care s-au mutat într-o casă imprimată 3D. Casa conține 4 dormitoare și este un prototip pentru proiecte mai mari, realizate rapid și ieftin,  datorită costului mic al produselor consumabile.

Proiectul familiei este realizat cu elemente care au ca scop reducerea umidității și gadgeturi care permit controlul digital al casei. Imprimarea casei a durat 54 ore, iar restul detaliilor precum instalarea acoperișului, a ușilor și geamurilor, a durat în jur de 4 luni. Costul construcției a fost mai redus cu 20% comparativ cu costurile unei case obișnuite.Industria de imprimare 3D a  magneților devine din ce în ce mai atractivă. Magneții sunt fabricați dintr-o serie de metale rare, precum neodim. Acest tip de metal este găsit în cantități mici, dar cererea pe piață este mare, datorită faptului că este folosit la producerea mașinilor electrice.

Imprimantele 3D pot ajuta la reducerea utilizării excesive a acestui material, datorită abilității de a crea magneți de diferite dimensiuni și forme într-o perioadă scurtă de timp și cu costuri reduse de fabricare. Tehnologia 3D este mai rapidă, astfel numărul modelelor este în continuă creștere.Chuck Sullivan și Jack Fitzpatrick, interniști de la Centrul de Cercetare al NASA din Hampton, Virginia, investighează posibilitatea de a utiliza roboții de dimensiuni mici pentru explorarea și montajul spațial. Roboții moi la structură sunt construiți din materiale flexibile, care permit roboților să se miște asemenea organismelor vii. Această proprietate îi diferențiază de roboții tradiționali care nu pot replica mișcările umane, astfel sunt mai puțin eficienți în spațiu.

La etapele inițiale ale cercetării, imprimantele 3D au avut un rol important, cei doi interniști utilizând această tehnologie pentru a dezvolta un subansamblu care produce un lucru mecanic, fiind elementul cheie în animarea și controlarea mișcărilor robotului.Oportunitățile oferite de imprimantele 3D sunt fascinante și pot oferi idei cu adevărat interesante și  inovative. Imprimantele 3D pot fi folosite pentru a crea obiecte originale și creative de decor.

Pentru a folosi o imprimantă 3D la crearea decorațiunile este nevoie de materiale consumabile care să corespundă cu necesitățile pe care le urmăriți. Dacă nu dispuneți de o imprimantă 3D puteți să vă adresați unui serviciu specializat care se va ocupa de acest lucru.Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat că reconstrucția catedralei Notre-Dame va dura doar cinci ani. Realizarea construcției într-o perioadă atât de scurtă de timp va fi dificilă cu ajutorul metodelor tradiționale, din acest motiv sunt studiate tehnologiile oferite de imprimantele 3D. Macron își dorește ca bijuteria arhitecturală din Paris să-și recapete gloria până în 2024. Totuși, unii experți au declarat că acest termen este unul foarte optimist, iar oponenții politici îl acuză pe președinte că vrea să bulverseze reconstrucția edificiului doar pentru a fi refăcută atunci când la Paris se vor desfășura Jocurile Olimpice.

Pentru a reuși reconstrucția la timp fost propusă o altă opțiune de renovare, una mai contemporană, însă autoritățile de la Paris sunt sceptice din cauza dezacordurilor apărute inițial, când a a apărut ideea de  instalare a piramidei de sticlă la muzeul Louvre.Estimările aproximative realizate de experții economici relatează că până în 2025 Industria Stomatologică Internațional de imprimare 3D, va ajunge la suma de afaceri  7.4 milioane de dolari.

Pe parcursul ultimului deceniu, industria dentară a fost revoluționată de tehnologia de imprimare 3D, datorită materialelor consumabile accesibile. Au fost dezvoltate mai multe aplicații de tipărire 3D, de la fixarea dinților rupți până la alte proceduri mai complicate. Această industrie este foarte nouă, deși este deja impresionant de mare și este în continuă creștere și dezvoltare. Există modalități, aparent, infinite pentru dentiști de a utiliza imprimante dentare 3D, iar viitorul va aduce fără îndoială și mai multe.Industria de imprimare a obiectelor cu ajutorul printerelor 3D este în continuă ascensiune, din acest motiv a fost elaborată o strategie de promovare a produselor printate până în 2026. Se preconizează ca până în 2025, cifra de afacere în plan mondial să crească cu 16,5 %.

Dezvoltarea imprimării 3D include și furnizarea unor servicii precum consultare, oferirea unor soluții, instalare și suport tehnic. De asemenea, presupune rezolvarea unor probleme legate de licență și patentare, care vor reduce semnificativ timpul și costurile dedicate politicii de marketing. În consecință, cheltuielile de producere se reduc, limitându-se în mare parte la utilizarea unui toner de calitate. Respectiv și costul achitat de către client devine mai rezonabil.Fericirea este probabil enigma secolului XXI, fiecare dintre noi căutând metode și resurse să devenim mai fericiți – spune un citat, care ne pare absolut corect. Fiecare îşi înţelege fericirea în felul său şi luptă pentru ea după propriile metode.

Dacă pentru unii dintre noi fericirea are o conotaţie foarte simplă – am văzut răsăritul soarelui, am respirat aer curat, am văzut oameni zâmbitori şi gata – sunt fericit, pentru alţii – fericirea este în lucruri mai serioase – călătorii, obiecte scumpe etc.Imprimantele, sau multifuncționalele sunt dispozitive ușor de folosit, care ne fac viața mai ușoară. Astăzi, oricine poate avea o imprimantă în propria locuință și poate renunța drumurile până la centrul de foto-copiere din colț. Deși sunt practice, imprimantele trebuie îngrijite corespunzător, pentru a ne putea bucura de ele cât mai mult timp. Iată câteva sfaturi simple, dar foarte folositoare, pentru a-ți îngriji imprimanta corespunzător.

Bineînțeles, este necesar să știi ce tip de imprimantă ai. Imprimantele cu cerneală au nevoie de diferite tipuri de îngrijire, comparativ de cele cu laser. Dar aceste sfaturi sunt generale, așadar se pot aplica oricărui tip de imprimantă.Imprimarea 3D este procesul prin care  se creează un obiect solid, tridimensional, de orice formă. Această transformare are loc cu ajutorul imprimantelor 3D.

Cu 10 ani în urmă, aceste mașinării erau disponibile pentru companii cu venituri mari, fiind suficient de scumpe. În prezent, sunt mai accesibile pentru persoanele din domeniu. Imprimantele 3D oferă designerilor și arhitecților  posibilitatea de a realiza într-un timp scurt un model al obiectului pe care vor să-l creeze. Macheta poate fi ulterior modificată în funcție de schimbările care intervin.Hârtia este, conform studiilor, cel mai frecvent deşeu care rezultă în urma tuturor domeniilor de activitate. Nu este zi în care să nu ţinem în mână măcar o bucată de hârtie care apoi devine maculatură: de la caiete, la hârtie pentru imprimantă, ziare, cutii de carton şi hârtii pentru menţiuni. Însă toate pot fi refolosite!

Ceea ce puţin dintre noi cunosc este faptul ca hârtia poate fi reciclată şi că întregul proces este mai puţin costisitor, cu 60%, faţă de procesul de producere, de altfel mulţi nu ştiu faptul că produsele obţinute din hârtia reciclată au calitate excepţională. A recicla hârtia înseamnă a proteja mediul înconjurător, a restabili echilibrul ecologic instaurat odată cu tăierile necontrolate de păduri şi a economisi resursele energetice. Cei ce aleg să recicleze hârtie vin cu soluţii pentru marea problemă legată de depozitarea deşeurilor, deci – mai puţine gropi de gunoi.Cheia succesului unei fotografii reușite nu este un aparat performant, ci ochiul care prinde imaginea. Echipa noastră redacțională a lansat un concurs cu titlu de experiment. Am plecat de la premiza că realizarea pozelor uimitoare nu necesită echipamente costisitoare. Cel mai bun aparat foto este cel cu care te simți confortabil. Camera este instrumentul, dar fotograful este cel care apasă butonul declanșator și realizează fotografia.

Există o concepție greșită precum că o cameră cu un număr mare de megapixeli determină calitatea fotografiei. Megapixelii, de fapt, determină rezoluția, arată cât de mult poate fi extinsă o fotografie până va deveni neclară. Calitatea reală a fotografiilor este determinată de o mulțime de factori, de la scenariu, iluminare, unghi, până la opțiunile de post-procesare. Posibilitatea de a vedea acești factori te pot face un fotograf mai bun. Asta pentru că fotografia este o reprezentare vizuală a ceea ce vedem și creăm, la fel ca viața însăși. Ți-am pregătit o serie de fotografii care îți vor demonstra că tot de ce ai nevoie pentru propria-ți galerie de artă este un ochi ager, un telefon mobil, o aplicație pentru redactarea imaginilor (opțional), desigur o imprimantă și cartușe colorate și cât mai multă inspirație.În ziua de azi, majoritatea documentelor, actelor sau fotografiilor sunt păstrate în format digital, pe telefon sau în laptop, iar trimiterea lor se face simplu, prin intermediul mailului sau al serviciilor de mesagerie. Totuşi, există situaţii în care ai nevoie de un document printat, fie că e vorba de o cerere sau de o copie după actul de identitate, de o factură sau de o fotografie.

Poţi apela la un centru de copiere, sau, dacă vrei să nu rişti şi să poţi printa oricând documentele necesare, îţi poţi achizitiona propria imprimantă. Dacă până aici a fost simplu, acum urmează partea cea mai grea. Ce imprimantă ar trebui să alegi din multitudinea de produse de pe piaţă? Cum stabileşti ce imprimantă îţi trebuie?Mulţi dintre noi avem acasă o imprimantă pe care o folosim atunci când ne trebuie să printăm diverse documente, fotografii, eseuri sau articole pentru liceu sau facultate. E un instrument util care ne salvează de multe ori şi ne scuteşte să facem un drum până la un centru de copiere. Ce ne facem însă atunci când cartuşele imprimantei sunt pe sfărşite, iar documentul care ne trebuie iese cu dungi sau cu porţiuni albe? Evident, e momentul în care cartuşele trebuie schimbate. Cum alegi cea mai bună soluţie?

Dacă ai găsit deja magazinul sau distribuitorul de unde vei cumpara cartuşele necesare, multitudinea de oferte şi de preţuri te va pune pe gânduri, mai mult ca sigur.Activitatea de fotograf este una împlinită, plină de creativitate și comunicare permanentă cu oameni noi. Iar pasionații de fotografie caută întodeauna posturi noi și locuri inedite pentru realizarea fotografiilor cu personalitate. În fond, fotografia nu este doar despre un aparat și un subiect de fotografiat, ci înseamnă multă muncă, dedicare, imaginație și reinventarea periodică.c.

Activezi în domeniul fotografic de o vreme, iar locurile clasice de fotografiat – fie că este un hobby, fotografiezi peisaje sau ești fotograf profesionist pentru nunți – le-ai explorat deja. Unde ai mai putea merge, pentru realizarea fotografiilor de portret inedite sau pentru realizarea unei ședințe foto tip „trash-the-dress”?.