Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
Piaţa globală de print este una extrem de importantă, care, conform analiştilor, la începutul lui 2018  valora peste 900 mld. de dolari. Amploarea acestui segment se datorează în primul rând creşterii consumului şi, implicit, a cererii de etichete şi tot ce înseamnă packaging.

Chiar dacă în ultimii ani s-a manifestat mai puţin interes pentru broşuri, cataloage şi flyere promoţionale, domeniul imprimării nu a avut de suferit. Principala cauză a scăderii cererii pentru aceste produse se datorează procesului de digitalizare a industriei, deci companiile preferă să îşi facă cunoscute produsele şi serviciile prin intermediul canalelor digitale. Totuşi în ciuda orientării industriei către online, cererea în industria imprimării a crescut, orientându-se către segmentele de etichete şi ambalaje!Armele de foc obţinute cu ajutorul imprimantelor 3D continuă să fie controversate chiar şi în America, unde se ştie că politicile de deţinere şi folosire a armelor de foc sunt mult mai permisive faţă de celelalte state ale lumii.

Controversele legate de armele de foc 3D au apărut în din 2013, când un student american a realizat cu ajutorul tehnologiei 3D pistolul Liberator de calibru 380, perfect funcţional. Pistolul creat din acelaşi material ca şi cărămizile LEGO, care conform senatorilor americani, poate fi realizată în orice garaj ar da acces la arme de foc tuturor celor care poseda o imprimantă 3D, iar această situaţie este îngrijorătoare în condiţiile în care în statisticile arată ca în America aproximativ 8000 de oameni mor anual din pricina acestora.Nu ai auzit încă de Karst stone paper, nu este nimic şi noi abia de curând am descoperit-o. Ceea ce o face deosebită este în primul rând materialul din care este realizată, dar şi caracteristicile pe care le dezvăluie. Obţinută din piatră reciclată, este prietenoasă cu mediul înconjurător, puţin poluantă şi este rezistentă la apă.

Dacă înainte aveai îndoieli legate de utilizarea hârtiei, din pricina modului în care este afectat mediul înconjurător, cu Karst stone paper nu mai este cazul, pentru că aceasta este obţinută prin amestecarea pietrei de var cu anumiți polimeri şi apoi prin procedee specifice este transformată în hârtie.Achiziţionarea unei imprimante poate fi o adevărată provocare pentru mulţi dintre noi. Tehnologia în continuă mişcare îi pune până şi pe cei mai experimentaţi dintre utilizatori într-o situaţie dificilă. Dacă eşti în căutarea unui dispozitiv de imprimare este important să ţii seama de câteva detalii înainte de a face investiţia: stabileşte volumul de lucru, în acest fel afli care este tipul de imprimantă potrivit pentru tine, ţine seama de calitatea pe care trebuie să o oferi, modul în care este folosit dispozitivul şi, bineînţeles, de buget.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să decizi care este tehnologia de care ai nevoie.Alegerea imprimantei perfecte pentru uz propriu sau pentru îmbunătăţirea activităţii de la birou poate fi o sarcină cu adevărat uşoară, dacă ştii cu precizie care sunt aspectele de care trebuie să ţii seamă, care te ajută să sporeşti randamentul şi productivitatea. Odată ce ai stabilit care sunt detaliile legate de viteza de lucru, performanțe, caracteristici, calitate este important să analizezi și aspectele legate de costuri de achiziţie şi funcţionare.

În rândurile următoare îţi vom prezenta 5 modele de imprimante care funcţionează perfect cu costuri minime, fără a face rabat la calitate.Numeroase studii au scos la iveală că însuşirile native ale creierului pot fi îmbunătăţite prin metode specifice de antrenament. Oamenii de ştiinţă sunt de acord că expunerea la un mediu digital bogat cresc şansele de atingere a potenţialului maxim. Accesul celor mici la dispozitive moderne precum  laptopuriimprimante multifuncţionale, console video, ș.a. îmbunătăţesc abilităţile de memorare pe termen lung. Cercetările realizate de specialişti au demonstrat că folosirea anumitor tehnici mnemonice, asocierile evenimentelor cotidiene simple şi jocurile pe calculator îmbunătăţesc abilităţile de memorare.Fie că sunt citite pentru trecerea timpului, fie că sunt analizate în scop didactic, cărțile sunt prezente în viaţa tuturor. Chiar dacă mulţi prevăd un viitor sumbru cărţilor fizice, studiile realizate de specialişti arată că acestea vor continua să se găsească în topul preferinţelor de petrecere a timpului liber. Prezumţiile cu privire la cartea fizică, modul în care îmbunătăţesc cărţile electronice viaţa oamenilor moderni dar şi detalii cu privire la modul în care vom putea accesa informaţiile transformate în istorie de celebrii scriitori, sunt doar câteva dintre problemele pe care încercăm să le dezbatem în rândurile următoare.Sarcinile de la serviciu pot fi cu adevărat plăcute şi uşoare dacă eşti organizat şi ai toate instrumentele la îndemână pentru a-ţi îndeplini task-urile zilnice. Este important să îţi găseşti echilibrul, să organizezi perfect timpul şi să verifici cu mare atenţie toate dispozitivele necesare în realizarea sarcinilor. Este clar că nu poţi fi productiv dacă dispozitivele menite să automatizeze lucrul nu funcţionează corect! Pentru a spori randamentul totul trebuie să funcţioneze corect, deci înainte de a începe orice sarcină, este bine să verifici că totul „merge ca la carte”. Iată 5 metode eficiente de a-ţi creşte productivitatea şi randamentul la locul de muncă.

Adoptând aceste mici trucuri în viaţa de zi cu zi, vei avea mai mult spor şi sarcinile zilnice vor fi mai plăcute.Epoca digitală oferă numeroase opţiuni pentru realizarea şi monitorizarea datelor, iar pentru a satisface necesarul de calitate şi pentru a optimiza viteza de lucru, producătorii au dezvoltat imprimante multifuncționale tot mai performante, care să facă faţă cu succes celor mai mari exigențe. Dacă înainte accentul se punea exclusiv pe calitatea imaginilor imprimate, în prezent utilizatorii caută soluţii pentru a beneficia de printuri cu caracteristici superioare, fapt pentru care dispozitivele moderne sunt mai mici, mai economice, mai uşor de utilizat.

Un echipament care îndeplineşte cu succes caracteristicile menţionate anterior este imprimanta multifuncțională Xerox DocuCentre SC2020, care vine cu numeroase funcţii şi poate fi utilizată confortabil, îmbunătăţind randamentul şi timpul de lucru.În ultimii 15 ani, tipărirea 3D a parcurs un drum lung de la activitatea curioasă de a crea suveniruri mici,  la o tehnologie integrată care este gata să revoluționeze mega-industriile. Ce se va întâmpla în viitor și ce ne așteaptă în următorii 10 ani? Imprimantele care imprimă în 3D se află la un pas de fantezie. Descarcă doar o schemă de fișier de pe web, reîncarc-o într-o imprimantă 3D și tipărește o ceașcă, un craniu, o chitară, orice.

Orice obiect, în viitor poate fi pur și simplu imprimat. În prezent, imprimantele 3D se dezvoltă activ, ceea ce determină o agitație considerabilă în lume: cine va monitoriza pirații care vor imprima arme la imprimanta 3D? Cine va emite o licență pentru tipărirea medicamentelor? Acestea sunt aspecte care trebuie acoperite în modul cel mai detaliat și obiectiv.Te-ai plictisit de vizionarea videoclipurilor sau derularea în mod constant înainte și înapoi a barei de căutare? Iată câteva resurse care te vor ajuta să petreci timpul pe Internet în mod productiv.

Digital Photography School. Acest site este un depozit real de articole si life-hack-uri despre fotografie. Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile fotografice sau dacă vrei sa afli cum poti scoate la imprimantă o fotografie digitală, chiar dacă ești nou în această afacere, te poți documenta și învăța lucruri foarte interesante și noi. De asemenea, la Școala de Fotografie digitală, te poți alătura forumului actual al fotografilor.

Duolingo este o resursă excelentă care te va ajuta cum să înveți limbile străine…A avea o imprimantă la domiciliu este practic și convenabil. Aceasta va imprima cu promptitudine datele necesare de pe Internet, proiecte de școală, rapoarte, articole și multe altele. Însă pentru a achiziționa un astfel de echipament cu succes, trebuie să îl abordezi cu înțelepciune.

Ratingul celor mai bune echipamente de birou, este deschis de cea mai ieftină imprimantă laser și cel mai popular reprezentant al clasei, care a primit multe feedback-uri pozitive, atât de la cumpărători, cât și de la specialiști. Bineînțeles, modelul bugetar este oarecum inferior celui cu recenzii mai scumpe, dar avantajele acestuia față de imprimantele cu jet de cerneală la un preț similar, sunt evidente.Principala problemă a fotografiilor digitale este că sunt extrem de dificil de introdus în album, pentru ca mai târziu, în serile lungi de iarnă, să îți amintești de clipele frumoase. Cu toate acestea, imprimantele îți pot oferi acum aproape orice, iar unele dintre modele, oferă posibilitatea imprimării fotografiilor. Și dacă dorești cu adevărat să transferi imaginile digitale pe un format de hârtie, nu ai nevoie decât de un program pentru imprimarea fotografiilor.

HP Photo Creation este inclus în pachetul software standard, care vine cu imprimante de la acest producător și oferă funcționalitatea minimă necesară. În special, îți permite să creezi diverse fotografii, colaje, calendare, cărți poștale și alte produse de imprimare similare. Procesul de creare a unei fotografii drăguțe este ușor și poți transforma imaginile preferate în produse poligrafice cu doar câteva clicuri.Dacă acum câțiva ani imprimantele se găseau doar la instituțiile publice, acum o bună parte dintre noi, la fel, avem pe acasă aceste dispozitive utile.

Este foarte comod să ai o imprimantă din mai multe motive. Atunci când ai de citit un volum mare de informații de pe ecranul calculatorului și simți nevoia să îți faci anumite notițe sau să accentuezi unele cuvine, fraze, nu ai decât să apeși pe butonul respcetiv și să îți imprimi documentul.

Un alt caz în care imprimanta îți este de mare ajutor este atunci când trebuie să depui undeva vreun dosar. Chiar dacă ne aflăm în era digitalizării, în multe cazuri, pe lângă expedierea documentelor în format electronic este necesară și prezentarea pe support de hârtie a documentelor sau copiilor. Așa că, având acasă un copiator nu va trebui să alergi undeva și să stai în rând cu documentele sau cu stikul.De regulă, companiile producătoare de imprimante și cartușe cu cerneală promovează utilizarea cernelii originale în toate situațiile, oferind, în comercializarea lor, garanții de funcționare și exploatare.

Totuși, în viața de zi cu zi, mai puțini consumatori utilizează doar cartușe originale pe tot parcursul activității, acest fapt presupunând și „deranjarea” unui buget îndrăzneț, deoarece prețul componentelor originale este destul de mare comparativ cu cele compatibile, reîncărcabile. Totuși, în viața de zi cu zi, mai puțini consumatori utilizează doar cartușe originale pe tot parcursul activității, acest fapt presupunând și „deranjarea” unui buget îndrăzneț, deoarece prețul componentelor originale este destul de mare comparativ cu cele compatibile, reîncărcabile.