Resell Promoţii Ajutor
Casă - 0 Lei

Nu aveți niciun produs in coș

Blog Tonerworld
Imprimarea 3D este procesul prin care  se creează un obiect solid, tridimensional, de orice formă. Această transformare are loc cu ajutorul imprimantelor 3D.

Cu 10 ani în urmă, aceste mașinării erau disponibile pentru companii cu venituri mari, fiind suficient de scumpe. În prezent, sunt mai accesibile pentru persoanele din domeniu. Imprimantele 3D oferă designerilor și arhitecților  posibilitatea de a realiza într-un timp scurt un model al obiectului pe care vor să-l creeze. Macheta poate fi ulterior modificată în funcție de schimbările care intervin.Hârtia este, conform studiilor, cel mai frecvent deşeu care rezultă în urma tuturor domeniilor de activitate. Nu este zi în care să nu ţinem în mână măcar o bucată de hârtie care apoi devine maculatură: de la caiete, la hârtie pentru imprimantă, ziare, cutii de carton şi hârtii pentru menţiuni. Însă toate pot fi refolosite!

Ceea ce puţin dintre noi cunosc este faptul ca hârtia poate fi reciclată şi că întregul proces este mai puţin costisitor, cu 60%, faţă de procesul de producere, de altfel mulţi nu ştiu faptul că produsele obţinute din hârtia reciclată au calitate excepţională. A recicla hârtia înseamnă a proteja mediul înconjurător, a restabili echilibrul ecologic instaurat odată cu tăierile necontrolate de păduri şi a economisi resursele energetice. Cei ce aleg să recicleze hârtie vin cu soluţii pentru marea problemă legată de depozitarea deşeurilor, deci – mai puţine gropi de gunoi.Cheia succesului unei fotografii reușite nu este un aparat performant, ci ochiul care prinde imaginea. Echipa noastră redacțională a lansat un concurs cu titlu de experiment. Am plecat de la premiza că realizarea pozelor uimitoare nu necesită echipamente costisitoare. Cel mai bun aparat foto este cel cu care te simți confortabil. Camera este instrumentul, dar fotograful este cel care apasă butonul declanșator și realizează fotografia.

Există o concepție greșită precum că o cameră cu un număr mare de megapixeli determină calitatea fotografiei. Megapixelii, de fapt, determină rezoluția, arată cât de mult poate fi extinsă o fotografie până va deveni neclară. Calitatea reală a fotografiilor este determinată de o mulțime de factori, de la scenariu, iluminare, unghi, până la opțiunile de post-procesare. Posibilitatea de a vedea acești factori te pot face un fotograf mai bun. Asta pentru că fotografia este o reprezentare vizuală a ceea ce vedem și creăm, la fel ca viața însăși. Ți-am pregătit o serie de fotografii care îți vor demonstra că tot de ce ai nevoie pentru propria-ți galerie de artă este un ochi ager, un telefon mobil, o aplicație pentru redactarea imaginilor (opțional), desigur o imprimantă și cartușe colorate și cât mai multă inspirație.În ziua de azi, majoritatea documentelor, actelor sau fotografiilor sunt păstrate în format digital, pe telefon sau în laptop, iar trimiterea lor se face simplu, prin intermediul mailului sau al serviciilor de mesagerie. Totuşi, există situaţii în care ai nevoie de un document printat, fie că e vorba de o cerere sau de o copie după actul de identitate, de o factură sau de o fotografie.

Poţi apela la un centru de copiere, sau, dacă vrei să nu rişti şi să poţi printa oricând documentele necesare, îţi poţi achizitiona propria imprimantă. Dacă până aici a fost simplu, acum urmează partea cea mai grea. Ce imprimantă ar trebui să alegi din multitudinea de produse de pe piaţă? Cum stabileşti ce imprimantă îţi trebuie?Mulţi dintre noi avem acasă o imprimantă pe care o folosim atunci când ne trebuie să printăm diverse documente, fotografii, eseuri sau articole pentru liceu sau facultate. E un instrument util care ne salvează de multe ori şi ne scuteşte să facem un drum până la un centru de copiere. Ce ne facem însă atunci când cartuşele imprimantei sunt pe sfărşite, iar documentul care ne trebuie iese cu dungi sau cu porţiuni albe? Evident, e momentul în care cartuşele trebuie schimbate. Cum alegi cea mai bună soluţie?

Dacă ai găsit deja magazinul sau distribuitorul de unde vei cumpara cartuşele necesare, multitudinea de oferte şi de preţuri te va pune pe gânduri, mai mult ca sigur.Activitatea de fotograf este una împlinită, plină de creativitate și comunicare permanentă cu oameni noi. Iar pasionații de fotografie caută întodeauna posturi noi și locuri inedite pentru realizarea fotografiilor cu personalitate. În fond, fotografia nu este doar despre un aparat și un subiect de fotografiat, ci înseamnă multă muncă, dedicare, imaginație și reinventarea periodică.c.

Activezi în domeniul fotografic de o vreme, iar locurile clasice de fotografiat – fie că este un hobby, fotografiezi peisaje sau ești fotograf profesionist pentru nunți – le-ai explorat deja. Unde ai mai putea merge, pentru realizarea fotografiilor de portret inedite sau pentru realizarea unei ședințe foto tip „trash-the-dress”?.Felul în care arată casa ta şi modul în care îţi aranjezi lucrurile sunt cel mai bun indicator despre felul cum eşti tu ca persoană.  Ordinea şi curăţenia din casă te caracterizează ca om şi vorbesc despre tine mai mult decât ţi-ai putea imagina. O casă ordonată, cu toate lucrurile aşezate la locul lor, poate fi pentru unii un lucru mai putin important sau o pierdere de timp, pentru alţii, însă, este un stil de viaţă. Studiile arată că ordinea sau dezordinea din casă ne influentează direct nivelul stresului şi starea de spirit. Dacă doreşti să pui capăt dezordinii din casă, cel mai simplu este să începi de la lucrurile aparent mărunte, dar atât de importante, cum ar fi documentele..

Clasificarea actelor în mape, în funcţie de importanţa lor te va ajuta să nu-ţi mai pierzi timpul în căutări interminabile atunci când ai nevoie de ele. Pentru început este bine să aduni toate actele din casă într-un singur loc. Odată adunate, e mai simplu să vezi care sunt de aruncat şi care de păstrat.Scrisul de mână este considerat de specialişti cel mai eficient mod de a pune la muncă creierul, pentru că acest proces solicită atât emisfera dreaptă, responsabilă de procesarea imaginilor şi a semnelor grafice cât şi celelalte regiuni care coordonează mişcările, poziţia corporală şi limbajul. Din cercetările realizate în timp reiese că acest proces este unul extrem de complex, ce solicită tot sistemul neuronal şi favorizează dezvoltarea atenţiei, a memoriei şi a gândirii logice.

Studiile efectuate de specialişti au scos la iveală că scrisul de mână ajută la organizare, conform acestora, oamenii care nu renunţă la acest proces în era digitalizată sunt mai ordonaţi, mai bine organizaţi şi chiar mai fericiți, pentru că scrisul de mână este totodată şi o activitate terapeutică relaxantă și plăcută.Adesea obiectivul aparatului de fotografiat vede mai multe decât ochiul omului. Se întâmplă ca după developarea sau imprimarea fotografiilor, să apară imagini care pot surpinde o lume întreagă.

Chiar dacă pe vremuri nu exista posibilitatea de imprimare color, fotografiile de atunci au făcut istorie. În acest articol am adunat cele mai misterioase imagini, a căror taină n-a fost dezlegată nici până astăzi.  Pentru dezvoltare personală și pentru potolirea curiozității, vă invităm să studiați cu atenție următoarele cadre.Mii de oameni din întreaga lume petrec cel puțin șase ore pe zi la birou. Pe lângă cafeaua de dimineață savurată alături de colegi și glumele subtile pe care doar voi le înțelegeți, munca la birou poate fi un adevărat catalizator al problemelor de sănătate. Mai mult, odată cu dezvoltarea vertiginoasă a tehnicii, specialiștii s-au văzut nevoiți să bată alarma: alături de alimentaţia corectă şi practicarea sportului, activitatea de birou ar trebui inclusă într-un program zilnic de combatere a sedentarismului.

Pe lângă statul prelungit pe scaun, munca de oficiu mai înseamnă și expunere liberă la efectele nocive ale tehnicii. Și pentru că un om informat este un om puternic, află cum să te protejezi de fața neagră a jobului tău.Orice lucru din casă ne-ar putea părăsi la un moment dat, dacă nu respectăm anumite reguli de „conduită”. Cel mai mare risc este atribuit defectării device-urilor noastre. Asta ne-ar afecta atât financiar, cât și moral. Pentru a evita situațiile neplăcute, trebuie să întreprindem anumite măsuri care vor prelungi ”termenul de valabilitate” al aparatelor electronice care ne simplifică munca și viața.

Una dintre greșelile care-ți distrug laptopul încet, dar sigur este faptul că-l iei cu tine în pat. Notebook-urile generează căldură, foarte mulă căldură, care este expulzată de către ventilator. Pentru o bună funcționare a acestuia, el trebuie să fie liber. Altfel căldura nu are unde ieși și rămâne în interiorul aparatului. Laptopul nu poate „respira” și se supraîncălzește.Piaţa globală de print este una extrem de importantă, care, conform analiştilor, la începutul lui 2018  valora peste 900 mld. de dolari. Amploarea acestui segment se datorează în primul rând creşterii consumului şi, implicit, a cererii de etichete şi tot ce înseamnă packaging.

Chiar dacă în ultimii ani s-a manifestat mai puţin interes pentru broşuri, cataloage şi flyere promoţionale, domeniul imprimării nu a avut de suferit. Principala cauză a scăderii cererii pentru aceste produse se datorează procesului de digitalizare a industriei, deci companiile preferă să îşi facă cunoscute produsele şi serviciile prin intermediul canalelor digitale. Totuşi în ciuda orientării industriei către online, cererea în industria imprimării a crescut, orientându-se către segmentele de etichete şi ambalaje!Armele de foc obţinute cu ajutorul imprimantelor 3D continuă să fie controversate chiar şi în America, unde se ştie că politicile de deţinere şi folosire a armelor de foc sunt mult mai permisive faţă de celelalte state ale lumii.

Controversele legate de armele de foc 3D au apărut în din 2013, când un student american a realizat cu ajutorul tehnologiei 3D pistolul Liberator de calibru 380, perfect funcţional. Pistolul creat din acelaşi material ca şi cărămizile LEGO, care conform senatorilor americani, poate fi realizată în orice garaj ar da acces la arme de foc tuturor celor care poseda o imprimantă 3D, iar această situaţie este îngrijorătoare în condiţiile în care în statisticile arată ca în America aproximativ 8000 de oameni mor anual din pricina acestora.Nu ai auzit încă de Karst stone paper, nu este nimic şi noi abia de curând am descoperit-o. Ceea ce o face deosebită este în primul rând materialul din care este realizată, dar şi caracteristicile pe care le dezvăluie. Obţinută din piatră reciclată, este prietenoasă cu mediul înconjurător, puţin poluantă şi este rezistentă la apă.

Dacă înainte aveai îndoieli legate de utilizarea hârtiei, din pricina modului în care este afectat mediul înconjurător, cu Karst stone paper nu mai este cazul, pentru că aceasta este obţinută prin amestecarea pietrei de var cu anumiți polimeri şi apoi prin procedee specifice este transformată în hârtie.Achiziţionarea unei imprimante poate fi o adevărată provocare pentru mulţi dintre noi. Tehnologia în continuă mişcare îi pune până şi pe cei mai experimentaţi dintre utilizatori într-o situaţie dificilă. Dacă eşti în căutarea unui dispozitiv de imprimare este important să ţii seama de câteva detalii înainte de a face investiţia: stabileşte volumul de lucru, în acest fel afli care este tipul de imprimantă potrivit pentru tine, ţine seama de calitatea pe care trebuie să o oferi, modul în care este folosit dispozitivul şi, bineînţeles, de buget.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să decizi care este tehnologia de care ai nevoie.